Dear Diary...

No niin, nyt on Antigua nahty. Ja niin on luultavasti kaikki viimeisen vuoden aikana julkaistut videot. Eli kaytimme melkein kaksi viikkoa Antiguan lapi koluamiseen, vuorille kiipeilyyn, kerjalaisten hatistelyyn seka leffojen katseluun. Tuli pelattua aika monta pasianssia ja ristiseiskaa, light cokista kului varmaan kolme litraa paivassa...(Nostalgiaa!).

Nyt sitten meita odottavat uudet haasteet 40km kilometria korkeammalla sijaitsevassa maya-kylassa, jonne me mennaan "toihin" avokadofarmille. I kid you not, kaykaa vaikka itse katsomassa www.welcometoearthlodge.com. Kyseessa ei ole mikaan BubbaGump-tyylinen orjatyodiili vaan me tehdaan vapaaehtoisesti toita halpaa asumista ja ilmaista ruokaa vastaan. Lupailivat, etta siella olisi saunakin...

No, siella sivistyksen ulkopuolella ei ole nettiyhteyksia eli paivitysta tulee sitten kun palataan takaisin sivilisaation pariin, jollen jonain paivana karkaa Antiguaan ostamaan Coca-Colaa. Thou shall not worry, tuollainen tyosiirtolatouhu vaan karaisii meita. Adios!