Antiguassa edelleen (tai siis ei nyt talla hetkella mutta noin yleensa ottaen kylla).

Ollaan taysin rahattomia, joten ei viela ainakaan viitsita vaihtaa maisemaa. Guatemala ei ole ihan yhta edullinen kuin Honduras, mutta Meksikon puolella hintataso nousee valittomasti kaksinkertaiseksi. Ollaan siis "saastetty" ja pysytty paikoillamme jo yli viikko, mika taitaa olla ennatys Cancunin jalkeen. Yritamme parhaillaan etsia ostajaa munuaisillemme.

Antiguan "keskusta" on tullut tutuksi ja me aletaan olla jo yleinen vitsi Cafe2000:n henkilokunnan keskuudessa (Cafe 2000 on sellainen lounge, jossa naytetaan paivisin uusia elokuvia putkeen ja me ollaan istuttu siella aika monen romanttisen komedian lapi). Koska ei olla talla reissulla erityisemmin urheiltu ollaan kehitetty liikuntamuodoksi kiiveta vuorella sijaitsevalle hautakummulle, josta on hulppeat nakymat kaupungin yli. Eli nain ma kulutetaan aikaa Latinalaisessa Amerikassa.

Tanaan tultiin paivaretkelle paakaupunkiin Guatemala Cityyn, joka ei tosiaankaan ole mikaan tuppukyla. Siina missa turistit yleensa menevat ihailemaan jotain kirkkoja ja toreja niin me tultiin suoraan sanoen tanne syomaan Subwayhin, sen verran kova kaipuu on kotiruokaa kohtaan (kuten kaikki tietavat mahan elin viime kesan pelkilla tonnikalasubeilla). Ottaen huomioon etta olemme syoneet Subwayta taman matkan aikana neljassa eri maassa niin Guatemalan Subway kerasi  kylla pisteet kotiin.

No, ehka me tasta lahdetaan vahan tutustumaan muihinkin kohteisiin kuin pikaruokaloihin ja nettikahviloihin... Adjo!